fbpx
customer-image

През последните осем месеца съм назначавал Bio-Kult Candea и Bio-Kult Pro-Cyan при повече от 50 пациента. Дори и самостоятелното им приложение показа много добри клинични и лабораторни резултати. Важно е също така, че имат дълготраен ефект, без странични реакции. Препоръчвам като съвременни и иновативни продуктите от гамата Bio-Kult при заболявания като хемороиди, анални фисури, проктити, възпаления на урогениталната система.

14.05.2020г

 • Д-р Иво Найденов, хирург-специалист, гр. В.Търново
customer-image

За мен е много важно продуктите, с които работя, да са качествени и ефективни. Познавам гамата Bio-Kult от дълго време и често ги прилагам в практиката си. Конкретно Bio-Kult Candea и Bio-Kult Advanced са средство на мой избор при оро-фарингеални кандидози, чести отити в детската възраст, както и като допълнение към антибиотично лечение. Освен, че разчитам на ефекта и удобния им начин на прием, аз съм сигурна и в тяхната много добра поносимост.

 • Д-р Лилия Милинич, специалист УНГ, гр. Пловдив
customer-image

  Практиката ми се състои от около 2400 здравно-осигурени лица, по-голямата част от които са над 18 год. Най-важни за мен са правилният подход към проблема на болния и доверието между мен и пациентите. Ето защо, аз изключително много държа на качеството на медикаментите, с които работя.

   Преди около една година се запознах с един изключителен продукт от серията Bio-Kult, а именно Bio-Kult Pro-Cyan. Прилагам го както при остри и обострени хронични уроинфекции, така и за реконвалесценция и профилактика на рецидивиращи такива. Доволна съм от бързото действие и трайните резултати.

 • Д-р Таня Паунова, ОПЛ, гр. Козлодуй
customer-image

Използвам Bio-Кult Candea при остри и хронични форми на вагинална  кандидоза, самостоятелно или като адювантно средство. Показва много добър резултат, вкл. при невъзможност за лечение с вагинален достъп, особено при деца. Повлиява благоприятно както вагиналната, така и чревната микробиота. Добър избор е и за пациенти с алергии, които напоследък са често срещани. Освен, че се понася добре, Bio-Кult Candea е и в удобна форма за прием – цяла капсула или съдържанието ѝ, разтворено в храна или течности.

 

 • Д-р Емилия Кастрева, АГ-специалист, гр. Монтана
customer-image

Работя като ОПЛ от 20 години. В практиката ми често ме посещават пациенти с оплакване от главоболие. Един от тях е съпругът ми, страдащ от неуточнено главоболие от много години. За първи път се убедих в ефекта от Bio-Kult Migrea, след като той започна профилактичен прием на продукта – вече няма оплаквания и повиши качеството си на живот. Спокойно го препоръчвам на останалите си пациенти и резултатите при всички са чудесни!

 

 

 • Д-р Даниела Гиздова, ОПЛ, гр. Берковица
customer-image

Имам придобита специалност по урология от 1985 год. и ежедневната ми работа е свързана с диагностика и лечение на заболявания на урогениталната система. Продуктите Био-Култ Кандеа и Био-Култ Про-Циан използвам в практиката си от 2015 год., самостоятелно или в комбинация с антибиотична терапия при различни видове уроинфекции, както и в постоперативния период на оперираните пациенти. Във всички случаи са налице много добри резултати както в лабораторните изследвания, така и в клиничната картина на болните. Още повече, че те са съчетани с много добър профил на безопасност и имат удобен начин на прием.

 • Д-р Валерий Дойчев, специалист-уролог, андролог и сексолог, гр. Пловдив
customer-image

Прилагам Био-Култ Инфантис най-вече при антибиотична терапия на деца. Родителите ме информират, че на този фон децата им се чувстват добре и нямат коремни болки. При диспепсии много често преодолявам проблема само с пробиотика, хигиенно-диетичен режим и витамини. Все още натрупвам опит от
приложението на Био-Култ Инфантис при атопичен дерматит и за подпомагане на имунитета.
17.06.2020 година

 

 • Д-р Лиляна Славчева, ОПЛ, гр. Вълчедръм
customer-image

Обикновено не пиша отзиви, но реших да споделя впечатленията си от Био-Култ с убеждението, че по този начин ще помогна на повече пациенти и лекари. Използвам го в практиката си от една година, като го препоръчвам на мъже, жени и деца на различна възраст. Освен със и след антибиотично лечение, имам наблюдение при възпалителни чревни заболявания, констипация, диария от различен произход и диспептични симптоми. Освен, че ефектът е бърз и траен, досега не съм наблюдавал странични ефекти. Пациентите са доволни от удобната форма и начин на прием.

 • Д-р Боби Киров, ОПЛ – специалист вътрешни болести, гр. Айтос
customer-image

В практиката си се доверявам на Bio-Kult Infantis по три основни причини: научно обоснована формула, обект на клинични проучвания, високо качество. Особено важен е съставът, в който са включени специфични за най-ранната детска възраст пробиотични щамове. Те подпомагат правилното развитие на микрофлората, храносмилателната и имунната система на бебетата, особено при бебета родени чрез Sectio caesarea. С Bio-Kult Infantis успешно повлияваме бебешките колики, диария и запек, а на мен и на родителите дава увереност и спокойствие.

 • Д-р Диана Аргирова, специалист – педиатрия, неонатология, гр. Пловдив
customer-image

Използвам Био-Култ Мигреа в практиката си за профилактика на мигрена, основно за редуциране на пристъпите по интензитет и честота, като добавка към конвенционалното лечение. Има безопасен профил, понася се добре. Доволна съм от наблюдаваните ефекти при всички случаи и пациенти. Био-Култ Мигреа е наистина иновативно, базирано на пробиотици естествено решение.

 • Д-р Радостина Каназирска, специалист – невролог, гр. Пловдив
customer-image

Пробиотиците от групата на Bio-Kult са предпочитани от мен поради опита ми с Bio-Kult Advanced, Bio-Kult Candea и Bio-Kult Pro-Cyan. Значителна част от пациентите в моята практика имат комбинирана патология, конкретно в гастроинтестиналния и урогенитален тракт. Констатирам много добри клинични и лечебни резултати при: Синдром на раздразненото черво (IBS), постхолецистектомичен синдром, чернодробни заболявания, дисбактериози и цистити. Имам опит при пациенти с орофарингеална и чревна кандидоза. При урогенитални инфекции и  с постантибиотични кандидози (противопоказани за някои лекарствени средства) пациентите се повлияват ефективно и трайно от приложението на Bio-Kult Candea.

От досегашният ми опит не съм наблюдавала токсични ефекти и странични действия от приложението на пробиотиците от групата на Bio-Kult.

 • Д-р Дафина Ганева, специалист – вътрешни болести и гастроентерология, гр. Пловдив
customer-image

Био-Култ е продукт с универсално приложение, особено в настоящата ситуация на пандемията COVID-19. Щамовете му дават възможност за възстановяване на чревния микробиом, както и за стабилизиране на чревната резистентност.

При засягане на оста черво-черен дроб, формулата на Био-Култ подпомага оздравяването на патологичните процеси на билиарния тракт, често срещани в ежедневната практика.

По отношение на Био-Култ Мигреа, индикациите му са свързани с хронични чревни заболявания, болест на Крон и язвен колит. Това са състояния, нерядко съпътствани от церебрастения, главоболие и световъртеж.

Био-Култ Кандеа е главен помощник при лечение на чревна дисбиоза, а също и при Хеликобактерна ерадикация.Този препарат спомага при антибиотична комбинация с въздействие върху микотични патогенни щамове .

Обобщено лечение, което се  съпровожда от продукти на Био-Култ, подпомага процесът на бързо възстановяване на човешкия организъм при широк спектър от патогенни въздействия. 

 • Д-р Гиргина Стоянова, специалист вътрешни болести и гастроентерология, гр. София

Био-Култ пробиотик от ново поколение